EL COL·LECTIU

QUI SOM

Un grup de persones de diferents edats que ens agrada la fotografia, que ens entusiasma. La veritat és que ens ha d’agradar molt quan dediquem moltes hores i hores a plasmar a les nostres càmeres, digitals o analògiques, manuals i compactes, les nostres imatges.

Aquí parlem de fotografies i és a través d’elles que veiem llocs del món, que ens sensibilitzem quan denuncien fets o actes, que ens fan obrir un debat per parlar de les seves tècniques, de les maneres de copsar millor les imatges. És a través d’elles que reflecteixen diferents idees i punts de vista, i que ens alegrem o escoltem les crítiques constructives dels companys quan, per fi, mostren les nostres conquestes, les nostres intencions...

Això va començar fa molts anys amb un petit grup que es trobava a la seu de Biblioteca Víctor Balaguer i que desprès, més tard, es va traslladar al centre Cívic de Sant Joan. Alguns d’aquest primer inici ja no formen part del col·lectiu però d’altres encara hi som. 

Procurem trobar el nostre espai per no deixar d’aprendre, cada dia més, amb els nostres coneixements i els dels altres companys que ens visiten. La saviesa i l’experiència de tots ells ens fan gaudir d’uns moments entranyables . Això es un lloc obert a tothom que vulgui venir, en un temps on la soledat és l’amiga de companyia i ens atrevim a parlar per Internet però no coneixem al veí del costat.

Fem fotografies, però fent-les volem ser part de la gent que ens envolta, de la ciutat a la que pertanyem, del món al que viatgem, i que a vegades patim. Però el més important és que volem ser persones que es troben i comparteixen un tros de vida reflectit en aquella fotografia.

Com veieu no inventem res, fem el que fa tothom: viure.

El Col·lectiu es reuneix cada dos divendres a partir de les 20:00 al centre Cívic de Sant Joan, a Jardins Francesc Macià, S/N, Vilanova i la Geltrú.

Per contactar amb nosaltres ho podreu fer via email a fotoitaca@gmail.com