27 d’agost de 2017

VEREDICTE 2on. CONCURS FOTOGRÀFIC DE FESTA MAJOR

JOAN GUASCH FERNÁNDEZ, GUANYA EL 2on. PREMI DEL CONCURS FOTOGRÀFIC DE FESTA MAJOR 2017


El divendres, día 25 d’ agost de 2017, va tenir lloc el veredicte del 2on. Concurs Fotogràfic de la Festa Major. El jurat ha estat integrat per Rosa Mª Farriol, Isidre Llobet i Xavier Abellán, que van atorgar els premis d’un total de 12 autors i 33 imatges.


Els guanyadors d'aquesta 2a. edició convocada pel Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca i Els Pabordes de Festa Major 2017 són:

·        Primer premi: Joan Guasch amb la fotografia “Ball de Gitanes”
·        Segon premi: Marga Serra amb la fotografia “Sorprenent”
·        Tercer premi: Xavi Pascual amb la fotografía “Diables Caiguts”

El lliurament dels premis serà el proper divendres día 1 de setembre de 2017, a les 19 hores, a l’Oficina de Turisme, carrer Sant Sebastià, 11 “Espai Toc”, 08800 de Vilanova i la Geltrú.

L’exposició romandrà oberta al públic des del 29 d’ agost fins al día 2 de setembre de 2017.
1er. PREMI


2on. PREMI


3er. PREMI


Els premiats i el Pabordes 20172 comentaris:

Anònim ha dit...

hola bona nit em dic Sergi, no he pogut participar al concurs perquè no vaig poder estar per la festa major de Vilanova per temes laborals, i després he vist les fotos guanyadores, i he vist que la tercera classificada és de la festa major de la Geltrú, ja que el drac de l'Arboç no va participar en els actes de festa major així com sí que ho va fer al tomb de foc de la Geltrú, m'ha semblat extrany, ja que d'aquesta manera si que hagués pogut participar

Anònim ha dit...

Hola,
m'agradaria fer un comentari respecte les fotos guanyadores, i és que veig que la 3a no correspon a cap acte de la FM17, ja que si no m'equivoco el Drac de l'Arboç enguany no hi va participar.
Crec que les bases del concurs eren prou clares en aquest sentit, fotos preses entre el 14 de juliol i el 6 d'agost.
Silvia.