30 de març de 2009

Exposició Pesca

Propera PRESENTACió de l’exposició: De la mar a la taula a càrrec del Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca, a LA BIBLIOTECA MANUEL de pedrolo de sant pere de ribes.

 

El proper divendres, dia 3 d’ abril de 2009, a les 19,00 h., tindrà lloc l’exposició titulada De la mar a la taula a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes.

 

 De la mar a la taula neix al Col·lectiu fotogràfic Fotoítaca de l’A.V. de Sant Joan, amb la intenció de recollir tot un seguit d’imatges que reflecteixen les vivències de la pesca en tots els seus sentits i moments: des que els pescadors s’embarquen de bon matí, quan recullen la captura del peix, quan reforcen les xarxes per al dia següent, quan s’exposa en el mercat per la seva venda...., fins que, finalment, arriba a la taula.

 

Els membres del Col·lectiu Fotoítaca que han participat en aquesta exposició són: Adela Ramírez, Xavier Alvarez, Espe Aviñó, Juan Carlos Donoso, Mar Bernat, Manel Delgado, Pere Jovells, Joan Guasch, Joan Roca, Isabel Herrera, Isabel Cortés, i Xavier Abellán.

 

L’exposició romandrà oberta fins el día 18 d’ abril de 2009, a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes i el seu horari es el següent:

 

De dilluns a divendres de 15,30 a 20,30 h.

Dijous de 10,30 a 13,30 i de 15,30 a 20,30

Dissabtes de 10,00 a 14,00 h

 

Esperem poder comptar amb la vostra assistència i que en feu la màxima difusió.

 

Xavier Abellán

Col·lectiu Fotogràfic Fotoitaca de

L’ AV de Sant Joan

 

Vilanova i la Geltrú, a 30 de març de 2009