4 d’abril de 2009

Taller fotografic amb Sergio Tello

SERGIO TELLO IMPARTIRÀ UN TALLER DE FOTOGRaFIA ORGANITZAT PER  fotoítaca

 

El proper dissabte, dia 6 de juny de 2009 al llarg de tot el dia, el conegut fotògraf Sergio Tello oferirà un taller fotogràfic titulat: "Método de trabajo en el tratamiento del color del archivo digital". El curs tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Joan, als Jardins Francesc Macià, s/n de Vilanova i la Geltrú.

 

El programa d'aquest taller inclou les tècniques del revelat de les imatges en format digital, així com també, l'obtenció i perfeccionament a través de la seva tècnica. D'aquesta manera ens proporcionarà les eines per acabar d'arrodonir les imatges amb la finalitat que gaudeixen d'una òptima realització, amb un adequat sistema de contrastos, color i retoc. Per a més informació podeu contactar amb Raúl Peña 699783772.

 

 

El preu del taller serà de: 30,00.-€ per als socis de Fotoítaca, 40,00.-€ per als no socis. A més, per a tots aquells que es vulguin quedar a dinar s'incrementarà el preu en 20,00.-€

 

La inscripció es pot realitzar en el Centre Cívic de Sant Joan, de dilluns a dijous de 18 a 20 h. Totes aquelles persones que no puguin desplaçar-se, poden trucar al centre 93 815 80 42 (Aina), la qual es facilitarà el núm. de compte bancari per tal de poder realitzar d'ingrés de la inscripció. Les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció.

 

Esperem que en feu la màxima difusió.

 

 

Xavier Abellán

Col·lectiu Fotogràfic Fotoitaca de

L' AV de Sant Joan

 

Vilanova i la Geltrú, a 4 d' abril de 2009